Covid-19

 

Vanaf maandag 11 mei is onze Schoonheidssalon BIJWENDY weer geopend en vanaf 7 september is Hammam Ede ook weer open.

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist en de Hammam te gaan. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en onszelf staat voorop. Naast de standaard hygiëneprocedure, nemen wij in deze periode de volgende extra voorzorgsmaatregelen.

In onze Hammam hanteren we een iets andere protocol dan in de Schoonheidssalon, we raden u aan beide maatregelen even door te lezen, zodat u verantwoord en veilig kunt ontspannen.

Voor beide locaties geldt:

⚠️Kom zoveel mogelijk precies op tijd en neem plaats in de wachtruimte. Wij plannen het zo in dat dat er maximaal 3 klanten in de wachtruimte zitten, dan is er ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden.
Bent u veel eerder, dan vragen wij u vriendelijk buiten te wachten. Bent u te laat, dan kan de behandeling helaas niet doorgaan en worden de kosten doorberekend. Houdt u ook rekening met vertrekkende klanten, houdt 1,5 meter afstand.

⚠️Bij binnenkomst, kunt u meteen uw handen desinfecteren. Op de tafel bij de entree staat een handdesinfectiemiddel voor u klaar.

⚠️We geven geen hand, wel een grote glimlach.

⚠️Wij vragen u uw jas zelf op te hangen.

⚠️Als we niet behandelen, houden wij 1,5 meter afstand.

⚠️Als wij het gezicht behandelen dragen wij een mondkapje.

⚠️De deurklinken, pinapparaat, balie etc worden extra gereinigd.

⚠️Alle ruimtes worden extra vaak schoongemaakt.

⚠️We reinigen én desinfecteren en alles wat aangeraakt is na elke behandeling en wassen en desinfecteren onze handen voor- en na de behandeling.

⚠️We hebben een goed ventilatiesysteem en ventileren extra tussen de behandelingen door.

⚠️We berekenen géén extra maatregelen-toeslag, onze prijzen zijn hetzelfde gebleven.

De behandeling kan niet doorgaan bij de volgende situaties:

⚠️Bij corona-gerelateerde klachten blijven onze behandelaars thuis tot we de negatieve uitslag van de test hebben ontvangen. We verwachten dat onze klanten dit ook doen. Dus heeft u, of iemand van uw gezin/huisgenoten Corona-gerelateerde klachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, koorts of benauwdheidsklachten)dan vragen wij u, uw bezoek aan onze salon/Hammam uit te stellen. Bij binnenkomst zijn wij verplicht u naar deze klachten te vragen.

⚠️We verzoeken u zoveel mogelijk met pin te betalen

 

 

SCHOONHEIDSSALON

⚠️Er mag 1 persoon per behandeling naar binnen
(De regel van geen kinderen meenemen geldt ook nu, het kan niet en het mag niet) Duo behandelingen in de salon zijn voorlopig niet mogelijk.

⚠️Wij werken met handschoenen, mondkapjes en zo nodig veiligheidsbrillen.

⚠️Er wordt geen koffie/thee en water geschonken.

 

HAMMAM

⚠️Alle Hammam arrangementen, kunnen gewoon geboekt worden, behalve de losse korte behandelingen (de Rhassoul pakking en de pré vakantie scrub). Duo behandelingen zijn in de Hammam WEL MOGELIJK.

⚠️De relaxruimte bij de Hammam, kan na afloop helaas niet gebruikt worden. Eventueel mag er water, koffie of thee bij de entree genuttigd worden als er niet te veel klanten aanwezig zijn en de onderlinge 1,5 meter afstand houden, dit toelaat.

 

 

Wij hopen op uw geduld en begrip.

Schoonheidssalon Bij Wendy
Posthoornstraat 22
6711 BX Ede

 

 

 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Erkend door:


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Aangesloten bij:

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.